Νεκρός ο Λίαμ Πέιν - Ο τραγικός θάνατος του 31χρονου τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. «Παγωμένος» ο κόσμος της μουσικής για τον 31χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction.

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν - Ο τραγικός θάνατος του 31χρονου τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction
AP Photo
2'

Ο Βρετανός μουσικός Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 31 ετών στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη σε ξενοδοχείο της συνοικίας Παλέρμο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Πλήθος κόσμου έξω από το ξενοδοχείο

Με το άκουσμα της είδησης, στο σημείο έσπευσε πλήθος θαυμαστών του Βρετανού τραγουδιστή, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως π Λίαμ Πέιν είναι νεκρός.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή