Μυστήριο με μαύρες μπάλες που ξεβράζει η θάλασσα στην Αυστραλία

Το μυστηριώδες περιστατικό διερευνάται στην Αυστραλία 

Μυστήριο με μαύρες μπάλες που ξεβράζει η θάλασσα στην Αυστραλία
1'

Μυστήριο έχει προκαλέσει στην Αυστραλία το γεγονός ότι μαύρες μπάλες βγήκαν από τη θάλασσα.

Η παραλία Clovelly και το βόρειο άκρο της Maroubra ήταν κλειστά την Πέμπτη, αφού ο Δήμος Randwick έκλεισε προηγουμένως τις παραλίες Gordon's Bay και Coogee. Οι άνθρωποι προειδοποιήθηκαν να μην αγγίζουν αυτά τα αντικείμενα ή να τα πλησιάζουν, γράφει ο Guardian.

Οι παραλίες Bondi, Tamarama και Bronte έκλεισαν επίσης με συστάσεις «για άφθονη προσοχή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γειτονικό Συμβούλιο του Waverley.

Το δημοτικό συμβούλιο του Randwick δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δοκιμών έδειξαν ότι οι σφαίρες είναι «μπάλες πίσσας» που σχηματίζονται όταν το λάδι έρχεται σε επαφή με συντρίμμια και νερό, συνήθως από πετρελαιοκηλίδες ή διαρροές. Σε δημοτική επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι τα συντρίμμια ήταν μολυσμένα με υδρογονάνθρακες, το κύριο συστατικό των προϊόντων πετρελαίου.

Το προσωπικό της πόλης με τζετ σκι εντόπισε μια ύποπτη πετρελαιοκηλίδα στη θάλασσα το πρωί της Τετάρτης, δήλωσε ο δήμαρχος του Ράντγουικ, Ντίλαν Πάρκερ. Ωστόσο, η Αρχή Λιμένων της Νέας Νότιας Ουαλίας είπε ότι δεν υπήρξαν αναφορές για πετρελαιοκηλίδες από πλοία, σημειώνει ο The Guardian.

Τέσσερις παραλίες στο Randwick έχουν κλείσει μέχρι νεωτέρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή