Άσλεϊ Γκράχαμ: «Πίστευα ότι η Victoria's Secret δεν απευθύνεται σε εμένα» - Γιατί είπε το «ναι»

Η Άσλεϊ Γκράχαμ περπάτησε για πρώτη φορά στο σόου της Victoria's Secret

Άσλεϊ Γκράχαμ
Instagram
2'

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν στο σόου της Victoria's Secret, ένα σόου που ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ στη νέα εποχή της Victoria's Secret έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον οίκο εσωρούχων.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ εξηγεί γιατί συμμετείχε στο show της Victoria's Secret

Μετά το τέλος του fashion show, η Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους 21.000.000 followers της, αναφέροντας τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση και περπάτησε στην πασαρέλα.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για το fashion show της Victoria’s Secret, θα είμαι ειλικρινής - δίστασα. Για χρόνια, πίστευα ότι το brand δεν απευθύνεται σε εμένα. Το όραμά τους για ομορφιά ήταν “στενό”, λες και όλα όσα δημιουργούσαν ήταν μόνο για ένα είδος σώματος και αυτό δεν ήταν το δικό μου. Αλλά αφού μίλησα με την ομάδα της Victoria’s Secret, είδα πραγματική αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/DBMcJVyP7Gc/

Ήταν ενθουσιασμένοι που με είχαν στο σόου και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα είναι μόνο για μια φορά. Τα μοντέλα με καμπύλες δεν είναι απλά ένα σύμβολο της Victoria’s Secret, αλλά ένα μέρος της επανάστασης της ποικιλομορφίας του σώματος. Μοιράστηκαν τη δέσμευσή τους να αγκαλιάσουν την ποικιλομορφία του σώματος με διαρκή, ουσιαστικό τρόπο. Οπότε, είπα ναι. Είπα ναι, για να εκπροσωπήσω όλες μας. Και αυτό είναι ένα “ταξίδι” που είμαι υπερήφανη να περπατήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άσλεϊ Γκράχαμ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή