Χαιρετίζει την εξόντωση Σινουάρ ο πρόεδρος του Ισραήλ - Έκτακτη σύσκεψη της Παλαιστινιακής Αρχής

Την ίδια στιγμή που στο Ισραήλ συγχαίρουν τις ένοπλες δυνάμεις τους για την επιτυχία τους, στην Δυτική Όχθη συσκέπτονται.
1'

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ σε ανακοίνωσή του επαίνεσε τις Ισραηλινές Ένοπλες δυνάμεις, την υπηρεσία πληροφοριών Shin Bet και τις υπηρεσίες ασφαλείας για την εξουδετέρωση του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ.

«Ο Σινουάρ, εγκέφαλος πίσω από τη φονική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, είναι εδώ και χρόνια υπεύθυνος για αποτρόπαιες τρομοκρατικές πράξεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών, πολιτών άλλων χωρών και για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανθρώπων». Οι "σατανικές προσπάθειες του Sinwar ήταν αφιερωμένες στην τρομοκρατία, την αιματοχυσία και την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο Χερτσογκ

Προσέθεσε δε ότι "τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να δράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να φέρουμε πίσω τους 101 ομήρους που εξακολουθούν να κρατούνται υπό φρικτές συνθήκες από τους τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα".

Έκτακτη σύσκεψη στη Δυτική Όχθη

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς προεδρεύει σε έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης για να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, μεταδίδει το σαουδαραβικό ειδησεογραφικό κανάλι Al-Hadath.

Σχετικές ειδήσεις