Ινδονησία: Η στιγμή που τεράστιο κύμα καταπίνει 20χρονο τουρίστα

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες έχει καταγραφεί η στιγμή που ένα κύμα τον σκέπασε και τον παρέσυρε στον Ινδικό Ωκεανό 
1'

Τραγική ήταν η κατάληξη για έναν 20χρονο τουρίστα, ο οποίος ήθελε να βγάλει φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά κύματα στην παραλία Kedung Tumpang στην Ινδονησία.

Ένα από τα κύματα «κατάπιε» τον 20χρονο τουρίστα, με αποτέλεσμα να αγνοείται. Ο 20χρονος Roni Josua Simanjuntak πήγε σε μια ακτή μαζί με τους φίλους του την περασμένη Κυριακή.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες έχει καταγραφεί η στιγμή που ένα κύμα τον σκέπασε και τον παρέσυρε στον Ινδικό Ωκεανό.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται ο 20χρονος να είναι μπροστά σε έναν βράχο και να ποζάρει. Πίσω του όμως τα κύματα «φούσκωναν». Έτσι, ένα από αυτά τον έριξε από τον βράχο και τον εξαφάνισε. Οι φίλοι του αρχικά γελούσαν όμως η συνέχεια ήταν δραματική. Κι αυτό γιατί κατάλαβαν ότι ο 20χρονος είχε εξαφανιστεί.

Ακόμα και σήμερα ο 20χρονος δεν έχει εντοπιστεί με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι οι έρευνες θα τερματιστούν την προσεχή Κυριακή.