Λίαμ Πέιν: Το «αντίο» από τους One Direction - «Σε αγαπάμε, Λούι Ζέιν Νάιαλ και Χάρι»

Το συγκρότημα σαν σύνολο αλλά και το κάθε μέλος ξεχωριστά αποχαιρέτισαν τον παλιό του συνεργάτη αλλά και φίλο τους, Λίαμ Πέιν
AP
6'

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν. Το τραγικό συμβάν συνέβη μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το συγκρότημα σαν σύνολο αλλά και το κάθε μέλος ξεχωριστά αποχαιρέτισαν τον παλιό του συνεργάτη αλλά και φίλο τους.

Η ανάρτηση του συγκροτήματος

Το συγκρότημα συντετριμμένο από το θάνατο του Λίαμ, ανέβασε μια φωτογραφία που γράφει: «Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Λίαμ. Με τον καιρό, και όταν ο καθένας θα είναι σε θέση να το κάνει, θα έχουμε περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα πάρουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, τον οποίο αγαπήσαμε πολύ.

Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα είναι πολύτιμες για πάντα.

Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν μαζί με μας.

Θα μας λείψει τρομερά.

Σε αγαπάμε Λίαμ.

Λούι, Ζέιν, Νάιαλ και Χάρι»

Η ανάρτηση του Ζέιν Μάλικ

Ο Ζέιν είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Μάρτιο του 2015, ένα χρόνο πριν το «διάλειμμα» του συγκροτήματος το 2016, αφήνοντας πολλούς φαν να πιστεύουν ότι ίσως δεν είχε τόσες καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη. Η ανάρτηση του όμως για τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του συγκινεί καθώς δείχνει μια γλυκιά φωτογραφία τους από όταν μικροί αλλά και μιλάει για την σχέση τους και το πόσο πολύ τον είχε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές του.

«Λίαμ, έχω βρεθεί να σου μιλάω φωναχτά, ελπίζοντας ότι μπορείς να με ακούσεις.

Δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι εγωιστικά ότι υπήρχαν τόσες πολλές ακόμα συζητήσεις που έπρεπε να κάνουμε στη ζωή μας.

Δεν κατάφερα ποτέ να σε ευχαριστήσω που με στήριξες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Όταν μου έλειπε το σπίτι μου, ως 17χρονο παιδί, ήσουν πάντα εκεί με μια θετική πλευρά και ένα καθησυχαστικό χαμόγελο και μου έδινες να καταλάβω ότι ήσουν φίλος μου και ότι ήμουν αγαπητός.

Παρόλο που ήσουν μικρότερος από εμένα, ήσουν πάντα πιο λογικός από εμένα, ήσουν ξεροκέφαλος, ισχυρογνώμων και δεν έδινες δεκάρα να λες στους ανθρώπους πότε έκαναν λάθος. Παρόλο που βρεθήκαμε αντιμέτωποι γι' αυτό μερικές φορές, πάντα σε σεβόμουν κρυφά γι' αυτό.

Όταν επρόκειτο για τη μουσική σου Λίαμ, ήσουν ο πιο κατάλληλος από κάθε άποψη. Εγώ δεν ήξερα τίποτα σε σύγκριση, ήμουν ένα αρχάριο παιδί χωρίς εμπειρία και εσύ ήσουν ήδη επαγγελματίας.

Ήμουν πάντα χαρούμενος να ξέρω ότι, οτιδήποτε κι αν συνέβαινε στη σκηνή μπορούσαμε πάντα να βασιστούμε σε σένα γιατί πάντα ήξερες τι πρέπει να κάνεις μετά.

Έχασα έναν αδελφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω για τελευταία φορά, να σε αποχαιρετήσω όπως πρέπει και να σου πω ότι σε αγαπούσα και σε σεβόμουν πολύ. Θα κρατήσω όλες τις αναμνήσεις που έχω μαζί σου στην καρδιά μου για πάντα.

Δεν υπάρχουν λόγια που να δικαιολογούν ή να εξηγούν το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι είμαι πέρα για πέρα συντετριμμένος.

Ελπίζω όπου κι αν βρίσκεσαι τώρα να είσαι καλά, να έχεις γαλήνη και να ξέρεις πόσο αγαπητός είσαι.

Σ' αγαπώ αδερφέ»

Η ανάρτηση του Λούι Τόμλινσον

Ο Λούι έκανε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση για τον πρώην συνεργάτη του.

«Αυτή η φωτογραφία συνοψίζει τη σχέση μας. Σ' αγαπώ, θα είμαι πάντα ο μεγάλος σου αδελφός» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας. Την συνόδεψε με ένα κολάζ από άλλες 4 φωτογραφίες που έδειχνε την κοντινή σχέση των δύο κατά την διάρκεια συναυλιών.

Ανέβασε επίσης ένα post στο Instagram το οποίο έγραφε: «Είμαι πολύ συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδελφό. Ο Λίαμ ήταν κάποιος που θαύμαζα καθημερινά, μια τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή.

Συνάντησα για πρώτη φορά τον Λίαμ όταν ήταν 16 ετών και εγώ 18. Εντυπωσιάστηκα αμέσως από τη φωνή του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδελφό που επιθυμούσα όλη μου τη ζωή.

Ο Λίαμ ήταν ένας απίστευτος συνθέτης τραγουδιών με μεγάλη αίσθηση της μελωδίας, συχνά μιλούσαμε για να ξαναμπούμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη χημεία σύνθεσης που είχαμε χτίσει στο συγκρότημα.

Και για την ιστορία, ο Λίαμ ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction. Η εμπειρία του από νεαρή ηλικία, η τέλεια χροιά του, η σκηνική του παρουσία, το ταλέντο του στο γράψιμο. Ο κατάλογος συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμόρφωσες Λίαμ.

Ένα μήνυμα για σένα Λίαμ, αν ακούς,

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε είχα στη ζωή μου, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι με την ιδέα του αποχαιρετισμού. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά μετά το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες καταπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί καθώς είναι μια πολυτέλεια που πίστευα ότι θα έχω μαζί σου για μια ζωή. Θα μου άρεσε πολύ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου, αλλά δεν ήταν γραφτό.

Θέλω να ξέρεις ότι αν με χρειαστεί ποτέ ο Bear (ο γιος του Λίαμ), θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγαπούσα.

Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο αδελφός μου, σε αγαπώ φίλε. Καλόν ύπνο».

Ο Χάρι Σταίλς αποχαιρέτησε τον πρώην συνεργάτη του

Ο διάσημος σταρ της μουσικής, Χάρι Στάιλς αποχαιρέτησε τον πρώην συνεργάτη του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με μία φωτογραφία του Λίαμ πάνω στη σκηνή σε μία από τις συναυλίες των 1D πριν διαλυθούν το 2015.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο Χάρι Στάιλς σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

Σχετικές ειδήσεις