Xαμάς: «Η δολοφονία των ηγετών μας, δε σημαίνει το τέλος του αγώνα του παλαιστινιακού λαού»

Αξιωματούχος της Χαμάς λέει ότι η οργάνωση δεν μπορεί να «εξαλειφθεί» με τη δολοφονία των ηγετών της 

Xαμάς: «Η δολοφονία των ηγετών μας, δε σημαίνει το τέλος του αγώνα του παλαιστινιακού λαού»
1'

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς διεμήνυσε οτι η οργάνωση «δεν μπορεί να εξαλειφθεί» με τη δολοφονία των ηγετών της, χωρίς να επιβεβαιώσει τον θάνατο του αρχηγού της Γιαχία Σινουάρ.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Μπασέμ Ναΐμ, εξέδωσε δήλωση λέγοντας: «Φαίνεται ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι η δολοφονία των ηγετών μας σημαίνει το τέλος του κινήματός μας και του αγώνα του παλαιστινιακού λαού».

Ο Ναΐμ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ λέει κάτι τέτοιο - αναφερόμενο σε δολοφονίες προηγούμενων ηγετών της Χαμάς, προσθέτοντας ότι έγιναν «σύμβολα» για τις μελλοντικές γενιές.

Συνεχίζει περιγράφοντας τη Χαμάς ως ένα απελευθερωτικό κίνημα «το οποίο δεν μπορεί να εξαλειφθεί», προσθέτοντας ότι η ομάδα πιστεύει ότι το πεπρωμένο της είναι «ή νίκη ή το μαρτύριο».

«Ναι, είναι πολύ οδυνηρό να χάνεις αγαπημένους ανθρώπους, ειδικά εξαιρετικούς ηγέτες σαν τους δικούς μας», λέει, «αλλά αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι τελικά είμαστε νικητές· αυτό είναι το αποτέλεσμα για όλους τους ανθρώπους που πολέμησαν για την ελευθερία τους»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή