Ο λόγος που οι Αμερικάνοι δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς βραστήρες - «Μπορεί να το κοροϊδεύετε»

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση μιας γυναίκας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο λόγος που οι Αμερικάνοι δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς βραστήρες - «Μπορεί να το κοροϊδεύετε»
3'

Όσοι δεν έχετε επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε πως έχουν μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για να ζεστάνουν το νερό τους.

Πιο συγκεκριμένα, αν θέλουμε ένα φλιτζάνι ή έναν γρήγορο στιγμιαίο καφέ, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ανάψουμε τον βραστήρα. Ωστόσο, στην Αμερική, οι ηλεκτρικοί βραστήρες δεν είναι τόσο συνηθισμένοι όσο εδώ, και αυτή η αποκάλυψη άφησε ορισμένους Βρετανούς έκπληκτους.

Μια σαστισμένη γυναίκα πήγε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, για να εκφράσει τη σύγχυσή της, γράφοντας: «Μόλις μου είπαν ότι οι Αμερικανοί δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς βραστήρες.

"Τι; Ένα γρήγορο Google δεν διευκρινίζει καθόλου την ερώτηση. Χρησιμοποιούν βραστήρες οι Αμερικανοί; Αν όχι, πώς φτιάχνετε καφέ ή τσάι;" Συνέχισε λέγοντας: "Φαίνεται ότι αν επισκεφτώ ποτέ τις ΗΠΑ θα πρέπει να ετοιμάσω ένα βραστήρα και Nescafe!"

Σε απάντηση, οι άνθρωποι μπερδεύτηκαν για την έλλειψη γνώσης της, δηλώνοντας ότι «είχαν ζητηθεί πολλά στο παρελθόν» - αλλά εκείνη αγνοούσε εντελώς σύμφωνα με το express.co.uk.

Ένας Αμερικανός απάντησε: "Είμαι βέβαιος ότι αυτό έχει απαντηθεί πολλές φορές, αλλά έχουμε χαμηλότερη τάση, ώστε οι ηλεκτρικοί βραστήρες μας να μην βράζουν το νερό τόσο γρήγορα όσο το δικό σας. Επίσης, δεν πίνουμε όλοι τσάι όλη την ώρα.

"Και για τον καφέ πολλοί χρησιμοποιούν ειδικές μηχανές καφέ σταγόνας (ή τουλάχιστον αυτό ήταν ο κανόνας). Μερικοί άνθρωποι έχουν βραστήρες εστιών. Ένας άνδρας τόνισε το πολιτισμικό χάσμα στη χρήση του βραστήρα, σημειώνοντας: "Οι γονείς μου είχαν πάντα έναν ηλεκτρικό βραστήρα και εγώ έχουν ένα λαιμό χήνας με πολλές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, έτσι μερικοί από εμάς το κάνουν και πολλοί Αμερικανοί ζεσταίνουν το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων."

Παραδέχτηκε ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να αντιμετωπιστεί με δυσπιστία στο Ηνωμένο Βασίλειο: «Οι Βρετανοί μπορεί να το κοροϊδεύουν», αλλά για αυτόν ήταν λογικό. Σε απάντηση, ένα άλλο άτομο δήλωσε: «Οι άνθρωποι που έχουν βραστήρες τσαγιού συνήθως έχουν αυτό που βάζετε στη σόμπα». Αναλύοντας τις συνήθειες της Βόρειας Αμερικής, ένας Καναδός είπε: «Χρησιμοποιούμε ηλεκτρικούς βραστήρες. Η τάση μας είναι η ίδια όπως στις ΗΠΑ.

«Οι Αμερικανοί δεν τα χρησιμοποιούν γιατί δεν ξέρουν πόσο πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουν έναν βραστήρα. Δοκίμασα βραστό νερό στη σόμπα όταν ο παλιός μου βραστήρας σταμάτησε να λειτουργεί και το βρήκα τόσο επικίνδυνο.
"Πήρα έναν νέο βραστήρα αμέσως. Πολύ πιο γρήγορο, πιο ενεργειακά αποδοτικό και ασφαλέστερο."

Ένας άλλος συμμετείχε στη συζήτηση λέγοντας: «Μια τόσο ενδιαφέρουσα ερώτηση!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή