Bρετανία: Πατέρας έδωσε ναρκωτικά και προσέλαβε ιερόδουλη στον 13χρονο γιο του

O ανήλικος αρνήθηκε επανειλημμένα, ωστόσο ο πατέρας ήταν ανένδοτος 
unsplash
1'

Αποτροπιασμό προκαλούν οι πράξεις ενός πατέρα απέναντι στον ανήλικο γιο του, καθώς του έδωσε ναρκωτικά και προσέλαβε ιερόδουλη προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με τον γιο του. Σύμφωνα με το δικαστήριο ο νεαρός αρνήθηκε ωστόσο ο πατέρας ήταν ανένδοτος και συνέχιζε να τον πιέζει.

Το παραπάνω περιστατικό διαδραματίστηκε στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, με τον πατέρα να κλείνει δυο δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο στο Bromley και κανόνισε να βρεθούν δύο ιερόδουλες γυναίκες εκεί.

Ωστόσο οι αποτρόπαιες πράξεις του πατέρα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργότερα πρόσφερε στον 13χρονο γιο του μια γραμμή κοκαΐνης, με το παιδί να του απαντά: «Είμαι 13 ετών, αυτό είναι γελοίο». Ο πατέρας δήλωσε αργότερα ένοχος για τη σεξουαλική δραστηριότητα στην οποία παρότρυνε το παιδί του καθώς και για την προσφορά κοκαΐνης.

Η μια από τις δύο γυναίκες, ηλικίας 26 ετών φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τον 13χρονο σε διαφορετικό δωμάτιο από εκείνο που βρισκόταν ο πατέρας του. Σε δηλώσεις του στην αστυνομία το αγόρι είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει και ότι έμεινε με την αηδία, ενώ ο πατέρας πλήρωσε 180 ευρώ την κάθε ιερόδουλη.

Όταν η μητέρα του ανήλικου ενημερώθηκε για τις νοσηρές πράξεις του συζύγου της πήγε με τον γιό της στο αστυνομικό τμήμα και ο πατέρας λίγο αργότερα συνελήφθη, με τον δικαστή της υπόθεσης να του επιβάλλει 5ετή ποινή φυλάκισης.

Σχετικές ειδήσεις