Επίθεση Τσελίκ στον Ισραηλινό ΥΠΕΞ: «Είναι δολοφόνος - Υπερηφανεύεται για μια γενοκτονία»

«Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας», λέει ο Τσελίκ για τον πολεμική σύγκρουση που μαίνεται στη Γάζα.
AP
1'

Επίθεση κατά του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Γισραέλ Κατς, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ είναι μέλος ενός κυκλώματος δολοφονιών», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Χ ο Ομέρ Τσελίκ.

Και συνεχίζει: « Είναι ένας αξιωματικός της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία. Ο Κατς και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον Πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι ο ο οργανωτής ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας».

Μιλώντας για την εξέλιξη του πολέμου στη Γάζα, τονίζει ότι θα επικρατήσει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια: «Η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας.Ο Κατς και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες».

Σχετικές ειδήσεις