Πώς θα αφαιρέσετε την τσίχλα που κόλλησε στα ρούχα σας - Εννέα εύκολοι τρόποι

Η αφαίρεση της τσίχλας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε

Πώς θα αφαιρέσετε την τσίχλα που κόλλησε στα ρούχα σας - Εννέα εύκολοι τρόποι
4'

Αν και η αφαίρεση της τσίχλας που έχει κολλήσει στα ρούχα φαίνεται πάντα μεγάλο πρόβλημα, στην πραγματικότητα υπάρχει μια πολύ απλή και εύκολη μέθοδος!

Πιο συγκεκριμένα, αν υπάρχει κάποιος στο σπίτι που του αρέσει να μασάει τσίχλα, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την τσίχλα να κολλάει πιο συχνά στα ρούχα σας. Η αφαίρεση της ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε.

Ακολουθούν 9 πρακτικοί τρόποι για να αφαιρέσετε την τσίχλα:

ΣΙΔΕΡΟ

Τοποθετήστε χαρτί ή χαρτόνι Α4 στα ρούχα με τσίχλα να κολλάει πάνω του. Πιέστε το με ένα καυτό σίδερο για λίγο και επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές. Μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι η τσίχλα να είναι πάνω στο χαρτόνι. Αφού απλώσετε αρκετά, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την τσίχλα ρίχνοντας υγρό πιάτων στον λεκέ και πιέζοντάς την με το χέρι σας.

ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Ξεκινήστε ρίχνοντας απορρυπαντικό ρούχων στην περιοχή που έχει κολλήσει η τσίχλα και συνεχίστε τρίβοντας την τσίχλα με μια οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα αμβλύ μαχαίρι, ξύστε την τσίχλα από τα ρούχα. Μόλις αφαιρεθεί η τσίχλα, ρίξτε τα ρούχα στο πλυντήριο και πλύντε τα.

ΠΑΓΟΣ

Μία από τις πιο κοινές μεθόδους για να κολλήσει η τσίχλα στα ρούχα είναι ο πάγος. Η μέθοδος του πάγου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τσίχλες που κολλάνε στα ρούχα, στα μαλλιά ή στον καναπέ. Γεμίστε 3 με 4 παγάκια σε μια σακούλα ψυγείου και αφήστε την για λίγο πάνω στην τσίχλα. Καθώς το κόμμι κρυώνει, χάνει την κολλώδη του και ξεκολλάει εύκολα.

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ

Ρίξτε αλάτι για να καλύψει την τσίχλα, στη συνέχεια στύψτε το χυμό λεμονιού και τρίψτε απαλά αυτή την περιοχή με το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την τσίχλα από τη θέση της με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού.

ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ

Βυθίστε το μέρος του ρούχου όπου κολλάει η τσίχλα σε βραστό νερό και, ενώ τα ρούχα είναι μέσα στο νερό, ξύστε την τσίχλα από εκεί που είναι με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή μιας οδοντόβουρτσας. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη μέθοδο αρκετές φορές. Ωστόσο, προσέξτε να μην κάψετε τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με βραστό νερό.

ΒΑΖΕΛΙΝΗ

Απλώστε βαζελίνη στην περιοχή που κολλάει τα ούλα και ξύστε την απαλά με τα νύχια σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το ρούχο πλένοντάς το στο μηχάνημα.

ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Απλώστε το φυστικοβούτυρο στην τσίχλα και περιμένετε να μαλακώσει η τσίχλα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι θα λερώσετε ακόμα περισσότερο τα ρούχα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Στη συνέχεια, ξύστε την τσίχλα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Ωστόσο, επειδή το φυστικοβούτυρο μπορεί να λερώσει τα ρούχα, αφού αφαιρέσετε την τσίχλα, μπορείτε να ρίξετε υγρό απορρυπαντικό και να το πλύνετε στο μηχάνημα ή να το απλώσετε μόνο σε σκουρόχρωμα ρούχα.

ΞΥΔΙ

Βράζουμε λευκό ξύδι. Στη συνέχεια, βυθίστε την οδοντόβουρτσα σε ξύδι και τρίψτε την τσίχλα στα ρούχα με γρήγορες κινήσεις. Όταν το ξύδι είναι ζεστό, θα κάνετε την τσίχλα να ξεκολλήσει πιο εύκολα. Τέλος, μόλις αφαιρεθεί η τσίχλα, πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο για να φύγει η μυρωδιά του ξιδιού.

ΣΠΡΕΪ ΜΑΛΛΙΩΝ

Απλώστε τη λακ πάνω στα ούλα. Καθώς το κόμμι θα σκληρύνει υπό την επίδραση του ψεκασμού, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το αφαιρέσετε από το σημείο που κολλάει. Στη συνέχεια, ξύστε αμέσως την τσίχλα και πλύνετε το ρούχο στο μηχάνημα. Αν θέλετε, αντί να ψεκάζετε, μπορείτε να βάλετε κολλητική ταινία στην τσίχλα και να την τραβήξετε για να την αφαιρέσετε από το σημείο που έχει κολλήσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή