Λίαμ Πέιν: «Άγγελε μου, θα σε αγαπάω για πάντα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της συντρόφου του

Η Κάσιντι έκλεισε το μήνυμα με τον αριθμό 444, έναν αριθμό αγγέλων που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την υποστήριξη για τον Λίαμ Πέιν

Λίαμ Πέιν: «Άγγελε μου, θα σε αγαπάω για πάντα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της συντρόφου του
1'

Με τους δικούς της δαίμονες παλεύει η τελευταία σύντροφος του Λίαμ Πέιν από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύντροφος.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέιτ Κάσιντι προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όπου εξομολογήθηκε για ακόμη μια φορά τα συναισθήματα της, το πόσο τον αγαπούσε δείχνοντας έτσι το πόσο δεμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν μέχρι και την τελευτάια τους μέρα...

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που μου έχουν σταλεί. Βρίσκομαι σε απόλυτη απώλεια», έγραψε σε Instagram Story της την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. «Τίποτα από τις τελευταίες μέρες δεν μου φάνηκε αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να το διαχειριστώ αυτό ιδιαιτέρως».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε απευθείας στον τραγουδιστή: «Λίαμ, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σ' αγαπώ Λίαμ».

Η Κάσιντι έκλεισε το μήνυμα με τον αριθμό 444, έναν αριθμό αγγέλων που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την υποστήριξη.

Screenshot_2024-10-18_210833
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή