Λίβανος: Ο άνθρωπος που προέβλεψε τo τέλος Νασράλα, μάντεψε και την «τύχη» Σινουάρ

Προέβλεψε το τέλος των ηγετών της Χεζμπολάχ και Χαμάς με ανατριχιαστική ακρίβεια

Λίβανος: Ο άνθρωπος που προέβλεψε τo τέλος Νασράλα, μάντεψε και την «τύχη» Σινουάρ
2'

Ο Μοχάμεντ Αλ Χουσεϊνι, Λιβανέζος σχολιαστής και ανώτερος ερευνητής, υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ότι «ο Γιαχία Σινουάρ δεν θα μπορέσει να μείνει μέσα στις σήραγγες και θα πεθάνει».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Χουσεϊνί καταφέρνει να «προβλέψει» το μέλλον, αφού είπε στον Χασάν Νασράλα να ετοιμάσει διαθήκη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του.

Πριν από λίγες μέρες, ο Λιβανέζος σχολιαστής πήρε συνέντευξη από το σαουδαραβικό κανάλι «Al-Arabiya» και είπε: «Ο Σινουάρ θα πεθάνει μόνος του, δεν θα μπορεί να μείνει άλλο μέσα στα τούνελ». Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση με τον Χουσεϊνι να γράφει στο Twitter: "Έτσι σκοτώθηκε ο Σινουάρ. Επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας. Επαναλάβαμε τα λόγια μας για το τέλος του Σινουάρ κι αυτό συνέβη. Πάντα ακούμε και βλέπουμε ."

Όπως αναφέρθηκε, πριν από τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα, ο Λιβανέζος ερευνητής προειδοποίησε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ για τη δολοφονία του. Τρεις ημέρες αργότερα, το Ισραήλ επιτέθηκε ήδη στην Da'ahia στη Βηρυτό, σε μια επίθεση κατά την οποία ο Νασράλα σκοτώθηκε.

«Λέω στον Νασράλα, γράψε τη διαθήκη σου, γιατί αυτός που σε αγόρασε - σε πούλησε», είπε ο Χουσεϊνί, «έχεις γίνει ο νούμερο ένα στόχος σήμερα. Επομένως, γράψε τη διαθήκη σου και σήμερα μιλάμε σοβαρά. Δεν είναι Θα περιμένουμε και θα δούμε όλα τα όνειρά σας να εισέλθετε στην Ιερουσαλήμ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή