Ισραήλ: Νέο μήνυμα Νετανιάχου - «Ιρανοί προσπάθησαν να με δολοφονήσουν»

«Οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν εμένα και τη σύζυγό μου σήμερα έκαναν ένα πικρό λάθος», ανέφερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Ισραήλ: Νέο μήνυμα Νετανιάχου - «Ιρανοί προσπάθησαν να με δολοφονήσουν»
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά την ομικία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
AP
2'

Με νέο μήνυμά του στο Χ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε σοβαρό λάθος την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του προειδοποιώντας για σοβαρά αντίποινα.

«Οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν εμένα και τη σύζυγό μου σήμερα έκαναν ένα πικρό λάθος. Θα συνεχίσουμε να εξοντώνουμε τους τρομοκράτες σας, θα φέρουμε πίσω τους ομήρους μας από τη Γάζα, θα φέρουμε πίσω τους κατοίκους μας στον βορρά», ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά το χτύπημα της Χεζμπολάχ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο X (πρώην Twitter) να περπατά στην αυλή του σπιτιού του.

«Πρωθυπουργέ, θα σας σταματήσει τίποτα;», ήταν η ερώτηση προς τον Νετανιάχου.

Η απάντηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ ήταν αφοπλιστική: «Όχι, τίποτα δεν θα μας σταματήσει, θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Ο Νετανιάχου συνεχίζει λέγοντας στα εβραϊκά: «Ξέρετε, πριν από δύο ημέρες εξουδετερώσαμε τη μαζική δολοφονία του [ηγέτη της Χαμάς] Γιαχία Σινουάρ, όπως έχω πει, βρισκόμαστε σε έναν υπαρξιακό πόλεμο και συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Και θέλω να πω και κάτι άλλο, είμαι περήφανος για τους στρατιώτες μας, είμαι περήφανος για τους διοικητές μας και είμαι περήφανος για εσάς, τους πολίτες του Ισραήλ».

Στην αγγλική έκδοση, ο Νετανιάχου αποκαλεί τον Σινουάρ «τον εγκέφαλο τρομοκράτη του οποίου οι μπράβοι αποκεφάλισαν τους άνδρες μας, βίασαν τις γυναίκες μας και έκαψαν μωρά ζωντανά. Τον εξουδετερώσαμε και συνεχίζουμε τη μάχη μας με τους άλλους τρομοκράτες εντολοδόχους του Ιράν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή