Φρίκη στην Ισπανία: Τουρίστρια πολτοποιήθηκε μέσα σε σκουπιδάρικο - Κοιμόταν σε... κάδο!

Όπως αναφέρεται η γυναίκα έπεσε σε έναν κάδο απορριμμάτων ενώ προσπαθούσε να πάρει κάτι, πριν χάσει τις αισθήσεις της

Φρίκη στην Ισπανία: Τουρίστρια πολτοποιήθηκε μέσα σε σκουπιδάρικο - Κοιμόταν σε... κάδο!
2'

Μια γυναίκα πιστεύεται ότι συνθλίφθηκε μέχρι θανάτου αφού λιποθύμησε μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από μια νυχτερινή έξοδο στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 24χρονη φοιτήτρια Agostina Rubini Medina εξαφανίστηκε αφού είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους της στην Πάλμα της Μαγιόρκα πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Οι ερευνητές βρήκαν σκελετικά υπολείμματα σε ένα σημείο που πετιούνται τα απορρίμματα, όπου το τηλέφωνό της ήταν για τελευταία φορά ενεργό τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται έπεσε σε έναν κάδο απορριμμάτων ενώ προσπαθούσε να πάρει κάτι, πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Οι υπάλληλοι απορριμματοφόρων έφτασαν στο σημείο για να τον αδειάσουν 15 λεπτά αφότου ένας μάρτυρας παρατήρησε μια τσάντα αφημένη στο πεζοδρόμιο δίπλα στον κάδο.

Το τηλέφωνο της Medina απενεργοποιήθηκε αφού το όχημά έφτασε σε ένα εργοστάσιο αποτέφρωσης. Η αστυνομία πιστεύει ότι είχε πεθάνει μέσα στο φορτηγό πριν φτάσει.

«Αδύνατο να επιβιώσει»

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες στο χώρο της χωματερής όπου αποθηκεύονται, συμπιέζονται και αποτεφρώνονται τα απορρίμματα στο νησί.

Τα ανθρώπινα απομεινάρια βρέθηκαν, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η αστυνομία, μέσα σε μία από τις δεξαμενές και εστάλησαν στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής της Πάλμα για ανάλυση.

Η τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα, η οποία εξακολουθεί να περιμένει την επιβεβαίωση της ταυτοποίησης μέσω DNA.

Η αστυνομία λέει ότι αν η Medina είχε μεταφερθεί μέσα στον αποτεφρωτήρα, θα ήταν «αδύνατο να επιβιώσει».

Τα σκουπίδια είναι συμπιεσμένα στο εσωτερικό και υπάρχει ελάχιστο οξυγόνο. Η Medina πιστεύεται ότι ήταν ήδη αναίσθητη όταν παρέλαβαν τον κάδο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο συνδυασμός αλκοόλ και φαρμάκων που έπαιρνε μπορεί να επηρέασε την ικανότητά της να κρίνει πριν μπει «οικειοθελώς» στον κάδο κατά την επιστροφή της στο σπίτι.

Δεύτερη δεξαμενή

Η Εθνική Φρουρά δήλωσε ότι θα χρειαστούν μήνες για να διαχωριστούν τα σκουπίδια χειρωνακτικά, ενώ η συσσωρευμένη ποσότητα αφήνει τη δεξαμενή, όπου βρέθηκαν τα υπολείμματα, ασταθή και επιρρεπή σε κατολισθήσεις.

Η αστυνομία επέκτεινε την έρευνά της σε μια δεύτερη δεξαμενή στις 7 Οκτωβρίου. Η δεξαμενή χρησιμοποιείται για την αποτέφρωση αποβλήτων σε θερμοκρασία άνω των 1.200 βαθμών κελσίου.

Και στη δεύτερη δεξαμενή βρέθηκαν σκελετικά υπολείμματα ενώ οι ερευνητές εξακολουθούν να εργάζονται για να συγκρίνουν το DNA που βρέθηκε εκεί με εκείνο της Medina.

Η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις μοιραίες ώρες, συγκεντρώνοντας καταθέσεις μαρτύρων και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή