Κέιτ Μίντλετον: Τα ψώνια για το Halloween με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ

Οι τρεις τους διέσχισαν τους διαδρόμους του Sainsburys, με την Κέιτ να κάνει μια χαμηλών τόνων εμφάνιση μαζί με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ
2'

Η Κέιτ Μίντλετον που φροντίζει την ανατροφή των παιδιών της ώστε να είναι φυσιολογική, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επισκέπτεται συχνά καταστήματα όπου τα πριγκιπόπουλα μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται όπως όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Κάποιες φορές γίνονται αντιληπτοί από τους πελάτες των καταστημάτων και κάποιες όχι.

Η έξοδος των τριών

Πίσω στο 2019, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε κάνει μια έξοδο για ψώνια για το Halloween με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Τότε, η ίδια εθεάθη να ψωνίζει αποκριάτικες στολές για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, αφού ο πρίγκιπας Λούις, ήταν τότε μόλις ενός έτους.

Οι τρεις τους διέσχισαν τους διαδρόμους του Sainsburys, με την Κέιτ να κάνει μια χαμηλών τόνων εμφάνιση μαζί με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ. Μάλιστα, οι πελάτες του καταστήματος έμειναν άναυδοι.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας - η οποία ήταν ακόμα γνωστή ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ τότε - εθεάθη στο τοπικό της υποκατάστημα του Sainsbury's στο Hardwick Industrial Estate, στο Norfolk. Ακούστηκε να συνομιλεί με τα παιδιά της για τις ιδέες τους για τα κοστούμια τους, πριν φτάσει στα ταμεία self-service μαζί με τον σωματοφύλακά τους.

Παρά την παράκληση του σωματοφύλακα, η γυναίκα κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία της οικογένειας στο check out του self-service. Προς μεγάλη έκπληξη των βασιλικών θαυμαστών, η Κέιτ εθεάθη επίσης στο Sainsburys για δεύτερη φορά το 2020.

Προφανώς αυτή είναι μια σημαντική έξοδος για την οικογένεια κάθε χρόνο και είναι πολύ πιθανό να δούμε την οικογένεια σε νέα έξοδο για ανάλογες αγορές τις επόμενες ημέρες.

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου και είναι μια αργία η οποία εορτάζεται κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου.