Τουρκία: Μυστήριο η πτώση δασκάλας ιππασίας από τον 43ο όροφο - Τα τελευταία λόγια στο σημειωματάριο

Η αστυνομία τώρα εξετάζει όλα τα σενάρια, καθώς η οικογένειά της αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας
cumhuriyet
2'

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 27χρονης δασκάλας ιππασίας, η οποία έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού του 43ου ορόφου όπου ζούσε φιλικό της ζευγάρι, σε ουρανοξύστη στην Άγκυρα.

Το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου, η εκπαιδεύτρια Σεμανούρ Αρσλάν, βρέθηκε στο κενό την ώρα που μέσα σπίτι ήταν μαζί με δύο φιλικά πρόσωπα, τα οποία συνελέφθησαν ωστόσο δήλωσαν άγνοια για την πτώση της, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν για την πτώση της, καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Η αστυνομία τώρα εξετάζει όλα τα σενάρια, καθώς η οικογένειά της αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο της Σεμανούρ Αρσλάν, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης του κινητού τηλεφώνου της, της αυτοψίας και των τοξικολογικών εκθέσεων.

Το σημειωματάριο και τα τελευταία λόγια της

Σε ένα σημειωματάριο που βρέθηκε αποδείχθηκε πως η Σεμανούρ είχε γράψει λίγο πριν πεθάνει: «Έχω πολλά χρήματα και είμαι πλούσια με φιλανθρωπία και υγεία. Έχω όλη τη δύναμη, τον σεβασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι. Είμαι ασφαλής, είμαι ελεύθερη από όλους όσους είναι κακοί γύρω μου. Η μητέρα μου με αγαπά άνευ όρων και ατελείωτα. Είμαι χαρούμενη και έχω τη δύναμη να βοηθήσω όλους εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Είμαι πολύ πλούσια. Επειδή κάθε μέρος του σώματός μου είναι υγιές, καθαρό και ασφαλές».

Στη δήλωσή του, ο Φερχάτ υποστήριξε πως μετά από έναν καυγά με τη φίλη του Εζγκί, απομονώθηκαν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού για να λύσουν τη διαφωνία τους και πως το μόνο που άκουσε πριν κλείσε την πόρτα ήταν να καλεί ταξί. Αργότερα, βγαίνοντας από το δωμάτιο, νόμιζαν πως είχε φύγει ωστόσο επειδή όλα τα πράγματά της ήταν στο σαλόνι, πήγαν στο πάρκινγκ για να την ψάξουν, χωρίς ωστόσο να βρουν, όπως υποστηρίζουν κάτι.

Πού πηγαίνει η κόρη μου ξυπόλητη; Γιατί να κατέβει η κόρη μου στο πάρκινγκ; Η κόρη μου δεν έχει αυτοκίνητο. Αν η κόρη μου έκανε κάτι τέτοιο, γιατί να καλέσει ταξί για να πάει σπίτι; είναι τα ερωτήματα που θέτει η μητέρα της 27χρονης.