Συγκλονίζει η μητέρα του Μάθιου Πέρι - «Υπήρχε κάτι αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να του συμβεί»

«Με πλησίασε και μου είπε ότι με αγαπάει πολύ και ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι μαζί μου» δήλωσε η μητέρα του Μάθιου Πέρι

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάθιου Πέρι - «Υπήρχε κάτι αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να του συμβεί»
Αρχείου - AP
2'

Η μητέρα του Matthew Perry, Suzanne Morrison, μιλάει σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends».

Σε μια προσωπική συνέντευξη που έδωσε στο TODAY, η Morrison αφηγήθηκε τις τρυφερές στιγμές που είχε με τον γιο της πριν από τον θάνατό του.

«Περνούσε μια περίοδο, λίγο πριν πεθάνει, που μου έδειχνε ένα από τα καινούργια του σπίτια», είπε. «Με πλησίασε και μου είπε: «Σ' αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο ευτυχισμένος που είμαι μαζί σου τώρα». Ήταν σχεδόν σαν να είχε ένα προαίσθημα ή κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά ύστερα αναρωτήθηκα: «Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είχαμε μια τέτοια συζήτηση;. Έχουν περάσει χρόνια».

O Perry ήταν το μοναδικό παιδί της Morrison και του πρώην συζύγου της John Bennett Perry. Μετά το διαζύγιό τους, η Morrison παντρεύτηκε τον ανταποκριτή της εκπομπής «Dateline» Keith Morrison και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά. Ο John Bennett Perry ξαναπαντρεύτηκε επίσης και απέκτησε ένα παιδί με τη δεύτερη σύζυγό του.

Σκεπτόμενη τις τελευταίες ημέρες της με τον ηθοποιό, η Suzanne Morrison δήλωσε ότι «υπήρχε κάτι αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να του συμβεί στη συνέχεια και το ένιωθε πολύ έντονα».

«Αλλά είπε: «Δεν φοβάμαι πια», συνέχισε η ίδια. «Και αυτό με ανησύχησε».

Ο Perry πέθανε στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Βρέθηκε στο υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης πέθανε από οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή