ΗΠΑ: Δολοφόνησε άντρα και τα έριξε... σε αρκούδα - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Ο νεκρός άνδρας δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί
Facebook: Monroe County Tennessee Sheriff's Office
1'

Οι αρχές του Τενεσί των ΗΠΑ αναζητούν έναν άνδρα ο οποίος, όπως λένε, κάλεσε το 911 (αριθμός έκτακτης ανάγκης) ισχυριζόμενος ότι τον κυνηγούσε μια αρκούδα, οδηγώντας τους αστυνομικούς σε ένα πτώμα και πυροδοτώντας ένα ανθρωποκυνηγητό για τον καλούντα.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου, όταν ένας άνδρας κάλεσε το 911 προσποιούμενος ότι είναι ένας ταλαιπωρημένος πεζοπόρος, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Παρασκευής από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μονρόε του Τενεσί. Ο καλών αναγνώρισε τον εαυτό του ως Brandon Andrade και ισχυρίστηκε ότι έπεσε από έναν γκρεμό ενώ έτρεχε να ξεφύγει από μια αρκούδα.

Όταν οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο στο Tellico Plains, βρήκαν έναν νεκρό άνδρα με ταυτότητα που ανήκε στον Andrade, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Αλλά οι ερευνητές σύντομα διαπίστωσαν ότι το πτώμα δεν ήταν ο Andrade και ότι η ταυτότητα του Andrade είχε «κλαπεί και χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις».

Ο νεκρός άνδρας δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Οι ερευνητές εργάζονται επί του παρόντος για να φτιάξουν ένα σκίτσο του θύματος που θα δώσουν στη δημοσιότητα για να βοηθήσουν στην αναγνώρισή του.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο 45χρονος Nicholas Wayne Hamlett, από την Αλαμπάμα, χρησιμοποιούσε την ταυτότητα του Andrade και ότι καταζητείται στην Αλαμπάμα για παραβίαση της αναστολής του, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι αρχές εξέδωσαν έκτοτε ένταλμα σύλληψης για τον Hamlett για φόνο πρώτου βαθμού. Θεωρείται «οπλισμένος και επικίνδυνος», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Σχετικές ειδήσεις