Πέθανε στο πρώτο ραντεβού από αλλεργικό σοκ - Το εστιατόριο είχε αλλάξει τη συνταγή
Η 23χρονη γνώριζε για την αλλεργία της και ήταν προσεχτική με το φαγητό της, ωστόσο δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή στα συστατικά του πιάτου
Τραγική κατάληξη είναι το πρώτο ραντεβού για μία νεαρή, η οποία έφαγε ένα γεύμα που είχε ξαναφάει, αλλά δεν γνώριζε πως είχε αλλάξει η συνταγή από την τελευταία φορά.
Η Alison Pickering πέθανε πέρυσι τον Μάϊο, σε εστιατόριο στο Τέξας, με τη νεκρολογία της να λέει ότι υπέστη ένα «σοβαρό αναφυλακτικό σοκ από την κατάποση φιστικιών».
Το CBS News ανέφερε ότι η 23χρονη γνώριζε ότι είχε αλλεργία στα φιστίκια από νεαρή ηλικία και ήταν προσεκτική με το φαγητό της.
Η γυναίκα ήταν έτοιμη να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Τάρλετον όταν βγήκε για πρώτη φορά ραντεβού και όντας προσεκτική με το φαγητό, πήγε σε ένα εστιατόριο το οποίο είχε επισκεφθεί πριν και διάλεξε ένα πιάτο που είχε ξαναφάει.
Παρήγγειλε mahi-mahi, ένα πιάτο με ψάρι, αλλά δεν ήξερε ότι από την τελευταία φορά που είχε πάει εκεί, η σάλτσα φυστικιών είχε προστεθεί στη συνταγή.
Η 23χρονη από τις πρώτες μπουκιές ένιωσε δυσφορία. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, στο οποίο η κοπέλα κατευθύνθηκε πεζή, όμως ξαφνικά όλα ανατράπηκαν.
Η Άλισον έπεσε αναίσθητη και δεν ξύπνησε ξανά, με τον πατέρα της να λέει ότι αυτό που συνέβη ήταν «τραγικό και δεν χρειάζεται να συμβεί σε κανέναν άλλο».
Η οικογένειά της έχει ξεκινήσει από τότε εκστρατεία για περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τροφικές αλλεργίες.
Θα ήθελαν να έχουν σαφέστερη επικοινωνία μεταξύ της κουζίνας και του προσωπικού σερβιρίσματος σχετικά με τις αλλαγές στις συνταγές, ειδικά όταν πρόκειται για συστατικά στα οποία οι άνθρωποι είναι συχνά αλλεργικοί.
Η Alison είναι δυστυχώς από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν πεθάνει από αλλεργικές αντιδράσεις μετά την κατανάλωση γευμάτων που δεν ήξεραν ότι περιείχαν κάτι που δεν έπρεπε να φάνε.