Έλληνας ο χρηματοδότης της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι

Την πρόθεση της Χίλαρι Κλίντον να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών γνωστοποίησε ένας Έλληνας χρηματοδότης του Δημοκρατικού κόμματος.

Έλληνας ο χρηματοδότης της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι
1'

Πρόκειται για τον Άγγελο Τσακόπουλο, πολυεκατομμυριούχο μεγαλοκατασκευαστή στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια ο οποίος ισχυρίσθηκε πως σε προσωπική του συνομιλία με τον Μπίλ Κλίντον, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε πως η Χίλαρι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Η Χίλαρι θα είναι η νέα μας Πρόεδρος και θα είναι σπουδαία. Μίλησα με τον άντρα της και το επιβεβαίωσε», δήλωσε ο κ. Τσακόπουλος στον Greek Reporter κατά τη διάρκεια ιδιωτικού γκαλά στην Καλιφόρνια.

Φίλος του επιχειρηματία δηλώνει πάντως στην DailyMail πως η δήλωση αυτή παρεμηνεύθηκε και πως ο κ. Τσακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του για την υποψηφιότητα της Χίλαρι και σημείωσε πως η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν έχει σχέδια προς το παρόν για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως η νέα της ιστοσελίδα προαναγγέλλει πολιτικές πρωτοβουλίες και πιστεύουν πως η Κλίντον θα προσπαθήσει να πετύχει να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, έχοντας σαν σύμμαχο τόσο τον Μπαράκ Ομπάμα όσο και τον σύζυγό της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή