Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρεχνόχληση 19 παιδιών.
1'


Ο λόγος για τον Μάικλ Τέρνερ ο οποίος θα δικαστεί στις 27 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός είχε αρχικά συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά η έρευνα σταμάτησε τρεις μήνες αργότερα, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.

Ωστόσο, ύστερα από επανεξέταση της υπόθεσης από δικηγόρους της Εισαγγελικής Υπηρεσίας, λήφθηκε η απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.

Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011, ο Τέρνερ είπε ότι ήταν "ευτυχής που είχε απαλλαγεί εντελώς" ευχαρίστησε την αστυνομία για την ενδελεχή έρευνα, καθώς και τους συντελεστές της σειράς και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη.

Η Άλισον Λέβιτ, νομικός σύμβουλος του Διευθυντή της Εισαγγελίας,δήλωσε: "Επανεξέτασα πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για 19 σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού".

Ο Τέρνερ που χώρισε πέρυσι με τη γυναίκα του, Τζάνετ Μπέβερλι, είναι ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς αστέρες, χάρη στη συμμετοχή του στο "Coronation Street" τα τελευταία 30 χρόνια.