Μπερλουσκόνι: «Μικρός άρμεγα αγελάδες»

Με ευχάριστη διάθεση εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπροστά σε δημοσιογράφους και μέλη της Εθνικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας Coldiretti, καθώς αποκάλυψε και προσωπικές πτυχές της ζωής του.

Μπερλουσκόνι: «Μικρός άρμεγα αγελάδες»
1'

«Ομολογώ ότι κι εγώ έχω υπάρξει αγρότης. Όταν ήμουν επτά ετών για να συντηρήσω την οικογένειά μου, άρμεγα αγελάδες. Καλλιεργούσα και τη γη, μια και ο πατέρας μου που ήταν αντιφασίστας είχε διαφύγει (κατά τον πόλεμο) στην Ελβετία», δήλωσε ο Καβαλιέρε.

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, τα οποία έγιναν ακόμα πιο τρανταχτά όταν ο Μπερλουσκόνι τους αφιέρωσε ένα από τα κλασικά του ανέκδοτα διάρκειας σχεδόν έξι λεπτών!

Πρωταγωνιστής της ιστορίας του ήταν φυσικά ο ίδιος, ένας αγρότης, αλλά και ένας συνδικαλιστής της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής ομοσπονδίας, Cgil. Συνοπτικά το ανέκδοτο είχε να κάνει με τον Μπερλουσκόνι ο οποίος έδωσε ευφάνταστες ιδέες στον αγρότη οι οποίες διευκόλυναν κατά πολύ τη ζωή του. Μόνο που ακριβώς επειδή οι προτάσεις του Καβαλιέρε ήταν τόσο καλές και ο αγρότης ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο μισό χρόνο, επέστρεψε πιο νωρίς στο σπίτι του με αποτέλεσμα να βρει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν συνδικαλιστή της Cgil…

Ο πρόεδρος του Λαού της Ελευθερίας μάλιστα, πριν ολοκληρώσει το ανέκδοτό του, απευθύνθηκε στους ανθρώπους που τον παρακολουθούσαν με αμείωτο το ενδιαφέρον, ρωτώντας τους αν μπορούν να φανταστούν με ποιον απατούσε η γυναίκα του αγρότη τον σύζυγό της. Ενας άνδρας λοιπόν απάντησε «την βρήκε με τον Μπερλουσκόνι!» και τότε ο Καβαλιέρε του απευθύνθηκε με αυστηρό ύφος «τι είπατε; Μη το επαναλάβετε αυτό, γιατί εγώ είμαι κάποιος που πάνω από όλα υποστηρίζω την αξία της φιλίας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή