Σίδνεϊ: Λίγες οι ελπίδες για το ζευγάρι που έπεσε στη θάλασσα

Η επιχείρηση διάσωσης ενός νεαρού ζευγαριού, που έπεσε από κρουαζιερόπλοιο στη θάλασσα, καθώς κατευθυνόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, συνεχίζεται, οι ελπίδες όμως λιγοστεύουν.

Σίδνεϊ: Λίγες οι ελπίδες για το ζευγάρι που έπεσε στη θάλασσα
1'


Το ζευγάρι εξαφανίστηκε από το κρουαζιερόπλοιο το βράδυ της Τετάρτης και η απουσία τους δεν έγινε αισθητή παρά μόνο όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Σίδνεϊ, οπότε και έγινε καταμέτρηση των επιβατών. Η επιχείρηση των σωστικών συνεργείων εκτείνεται σε μήκος 300 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ.

Η πτώση του ζευγαριού καταγράφηκε από βίντεο. «Είναι ασαφές αλλά στο βίντεο φαίνεται ένα άτομο να πέφτει στη θάλασσα και λίγο αργότερα και ακολουθεί και ένα άλλο», δήλωσε ο αστυνόμος Ντέιβιντ Χάτσινγκς. «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από το βίντεο ποιος είναι ποιος». Δήλωσε επίσης, ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν ο 30χρονος Πολ Μπόσινγκτον και η 27χρονη Κρίστεν Σρόντερ, πήδηξαν στη θάλασσα ή έπεσαν. Ωστόσο, οι εξωτερικοί χώροι του κρουαζιερόπλοιου διαθέτουν προστατευτικά κάγκελα ύψους 2,50 μέτρων, κάτι που συνιστά ότι η πτώση του ζευγαριού στη θάλασσα ίσως ήταν εσκεμμένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή