Βενεζουέλα: «Τις επόμενες ώρες» η απόφαση της προσφυγής του Καπρίλες

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας πρέπει να αποφασίσει «τις επόμενες ώρες» επί της προσφυγής που κατέθεσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες αμφισβητώντας την εκλογική νίκη του αντιπάλου του Νίκολα Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές της 14η Απριλίου.

Βενεζουέλα: «Τις επόμενες ώρες» η απόφαση της προσφυγής του Καπρίλες
1'


«Τις επόμενες ώρες, αναμένουμε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας σχετικά με την προσφυγή», δήλωσε ο Καπρίλες.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και προεδρικός υποψήφιος, ανέφερε επίσης ότι είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τους «διεθνείς οργανισμούς», αν το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας απορρίψει τελικά το αίτημα της αντιπολίτευσης.

Η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας έχει καταθέσει την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 14ης Απριλίου..

Ο Καπρίλες, που είναι κυβερνήτης της πλούσιας πολιτείας Μιράντα στα βόρεια της χώρας, έχει δηλώσει πως η αντιπολίτευση εννοεί να εξαντλήσει όλες τις δυνατές νομικές διαδικασίες εντός της χώρας , προτού φέρει στα διεθνή δικαστικά όργανα την υπόθεση της αμφιλεγόμενης, από την ίδια, νίκης του προέδρου Νίκολα Μαδούρο με μικρή διαφορά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή