Ραχόι: Στόχος η έξοδος της χώρας από τη κρίση

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς, διαβεβαίωσε σήμερα ότι «τίποτα και κανένας» δεν θα τον αποσπάσει από το στόχο του, την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ραχόι: Στόχος η έξοδος της χώρας από τη κρίση
1'

«Τίποτα και κανένας δε θα αποσπάσει την προσοχή μας από την ουσιαστική αποστολή μας, που είναι η έξοδος από την κρίση και η οικονομική ανάκαμψη», τόνισε ο επικεφαλής της συντηρητικής πλειοψηφίας.

«Δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από το στόχο μας παρόλο που ορισμένοι το προσπαθούν», τόνισε ο Ραχόι αναφερόμενος στη σοσιαλιστική αντιπολίτευση, η οποία εξακολουθεί να ζητεί την παραίτησή του για την «υπόθεση Μπαρθένας».

Ο Λουίς Μπαρθένας, επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ραχόι και ταμίας του κόμματος από το 1990 ως το 2009, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος και φορολογικές απάτες, είνια προφυλακισμένος από τις 27 Ιουνίου.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι στόχος του είναι «η ανάκαμψη της οικονομίας και η δημιουργία θέσεων εργασίας» και πρόσθεσε ότι το διαγραφόμενο τέλος της ύφεσης θα τού επιτρέψει σε ένα χρόνο να μειώσει τους φόρους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή