Παρασκευή και 13: Η... σατανική πτήση που διώχνει τους προληπτικούς!

Αν είστε προληπτικός, μάλλον οι δεύτερες σκέψεις περιττεύουν. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη πτήση...του τρόμου δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση σε όσους πιστεύουν σε προλήψεις.
Παρασκευή και 13: Η... σατανική πτήση που διώχνει τους προληπτικούς!
1'

Πρόκειται για την πτήση της Φινλανδικής Finnair με κωδικό πτήτης HEL(κοντά στο HELL που σημαίνει κόλαση) και συμπληρώνεται από τους τρεις μαγικούς αριθμούς: 666. Δηλαδή HEL-666, με προορισμό το Ελσίνκι. Μάλιστα το αεροπλάνο δεν έχει ούτε μία κενή θέση για όποιον επιχειρήσει...να το ρισκάρει.

Ο πιλότος της εταιρείας, Juha-Pekka Keidasto, ο οποίος θα βρίσκεται στο κοκπιτ του αεροσκάφους από την Κοπεγχάγη στο Ελσίνκι λέει χαρακτηριστικά ότι "είναι βασικό θέμα συζήτησης και πειραγμάτων μεταξύ των πιλότων".

Σημειώνεται ότι η Παρασκευή και 13 θεωρείται σημάδι κακοτυχίας σε πολλές χώρες, ενώ ο αριθμός 666 έχει αρνητικές βιβλικές αναφορές.

Ορισμένες αεροπορικές μάλιστα, λαμβάνουν στα σοβαρά αυτές τις προλήψεις και δεν έχουν σειρά 13 στα αεροσκάφη τους. Παρόλ' αυτά η Finnair αγνοώντας τη λέξη κακοτυχία δεν θα μπορούσε παρά να διατηρεί με δόξα και τιμή τη γρουσούζικη σειρά με τον ανεπιθύμητο αριθμό.

Διαβάστε επίσης:

Παρασκευή και 13: Είναι όντως μια γρουσούζικη ημέρα;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή