ΣΟΚ: Σκότωσε μέλη γνωστού ροκ συγκροτήματος και αυτοκτόνησε

Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία της πράξης του δράστη.
1'

Πενθεί η ροκ σκηνή για το θάνατο δύο μελών του συγκροτήματος «Yellow Dogs», οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ένας μουσικός από άλλο συγκρότημα τους πυροβόλησε σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν.

Νεκροί έπεσαν ο κιθαρίστας των Yellow Dogs, Sourosh Farazmand, και ο τραγουδιστής τους Arash Farazmand, οι οποίοι ήταν αδέρφια, καθώς και άλλος ένας μουσικός, ο Ali Eskandarian, φίλος του συγκροτήματος., που βρέθηκε τυχαία στο σημείο.

Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία της πράξης του Ιρανού δράστη, ο οποίος μόλις περικυκλώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις... αυτοκτόνησε.

Το μακελειό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας και αρχικά υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δράστης της τραγικής πράξης ήταν μέλος του ίδιου συγκροτήματος, όμως ο εκπρόσωπος τύπου των Yellow Dogs το διέψευσε εξηγώντας πώς πρόκειται για Ιρανό μουσικό, ο οποίος είχε προηγούμενα με τα μέλη του συγκροτήματος από το 2012.

Τα μέλη του συγκροτήματος Yellow Dogs κατάγονται από το Ιράν, όπως και ο δράστης. Έγιναν γνωστοί στην Αμερική κυρίως από τότε που κατέθεσαν επίσημο αίτημα ζητώντας πολιτικό άσυλο, επειδή στο θεοκρατούμενο Ιράν δεν μπορούσαν να παίξουν την μουσική τους. Όπως είχαν υποστηρίξει τότε κάθε συναυλία τους έπρεπε να οργανώνεται κρυφά.