Η Κέιτ Πέρι ξεπέρασε πρώτη τα 50 εκατομμύρια οπαδούς στο twitter

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτ Πέρι έσπασε ένα διαδικτυακό ρεκόρ την Παρασκευή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από 50 εκατομμύρια μέλη στο λογαριασμό της στο Twitter.

Η Κέιτ Πέρι ξεπέρασε πρώτη τα 50 εκατομμύρια οπαδούς στο twitter
1'


Το Twitter Counter, το οποίο δίνει τα στοιχεία για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, ανακοίνωσε ότι η 29χρονη τραγουδίστρια ξεπέρασε αυτό το συμβολικό αριθμό στις 21:43 GMT, φτάνοντας πλέον τα 50.025.735 σε σύνολο μελών. Η τραγουδίστρια μέσω του λογαριασμού της @ KatyPerry δεν έκανε κανένα σχόλιο για αυτό το ρεκόρ.

Η Κέιτ Πέρι ξεπέρασε στη σχετική λίστα των χρηστών του Twitter τον καναδό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος με τη σειρά του είχε εκθρονίσει τη Λέιντι Γκάγκα τον περασμένο Ιούνιο παίρνοντάς της τον τίτλο του πιο δημοφιλούς προσώπου στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζάστιν Μπίπερ έχει έως τώρα μόλις πάνω από 49.200.000 μέλη- οπαδούς που τον «ακολουθούν» στο Twitter. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 41,2 εκατομμύρια οπαδούς. Η Λέιντι Γκάγκα βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 41.020.000, αν και ήταν αυτή που είχε κερδίσει το πρώτο ρεκόρ τον Μάρτιο του 2012 όταν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος με 20 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή