Βρέθηκε βιαστής- δολοφόνος 40 χρόνια μετά!

Σαράντα χρόνια μετά, βρέθηκε ο δολοφόνος…
Βρέθηκε βιαστής- δολοφόνος 40 χρόνια μετά!
1'

Συνέβη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με την αστυνομία να ανοίγει μία υπόθεση που είχε κλείσει. Πρόκειται για την δολοφονία της τότε 21χρονης Eileen Ferro, στη Μασαχουσέτη.

Η κοπέλα είχε δολοφονηθεί όταν ήταν 21 χρόνων και ύποπτος φέρεται ένας 69χρονος από την Georgia, oοποίος εντοπίστηκε κι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η εξέταση DNA έγινε για άλλη υπόθεση δολοφονίας στην οποία ήταν ύποπτος ο 69χρονος, αλλά κάνοντας το τεστ, διαπίστωσαν πως το DNA ταίριαζε με εκείνο που είχε βρεθεί στο σώμα της δολοφονημένης κοπέλας και είχε κρατηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο Guthrie εργαζόταν τότε σε κατάστημα επίπλων ως μεταφορέας και είχε πάει στο σπίτι της κοπέλας, μία ημέρα πριν την βρει η αστυνομία νεκρή, την βίασε και την σκότωσε, είπε ο Εισαγγελέας της περιοχής.

Τότε δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης.

Χρόνια μετά, η αστυνομία ερευνώντας μίας άλλη υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας, βρήκε τον 69χρονο «καταγεγραμμένο» από το 1974, ως ύποπτο για βιασμό γυναίκας στο LA.

Το 1974 είχε βρεθεί νεκρή και η τότε 21χρονη.

Ετσι οι δύο ξεχωριστές έρευνες, για κακή του τύχη, τον εντόπισαν. Ο άνδρας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ψευδή στοιχεία στο δίπλωμα οδήγησής του και βέβαια κυκλοφορούσε και με άλλο όνομα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή