Έμεινε έγκυος στα δίδυμα μιας… άλλης γυναίκας!

«Πάγωσε» μια γυναίκα στην Ιταλία όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα μιας... άλλης γυναίκας!
1'


Σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με την La Parisien, βρίσκεται η γυναίκα η οποία τη στιγμή που είναι 4 μηνών έγκυος, έμαθε ότι εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους θα φέρει στη ζωή τα παιδιά μιας άλλης. Ωστόσο διαβεβαιώνει ότι τα παιδιά θα γεννηθούν και ότι η εγκυμοσύνη θα συνεχιστεί κανονικά.

Όλα είχαν ξεκινήσει σχεδόν ιδανικά για το ζευγάρι των ψυχολόγων από τη Ρώμη. Καθώς αντιμετώπιζαν επί χρόνια σοβαρές δυσκολίες και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθεια των ιατρών.

Η τύχη χαμογέλασε στο ζευγάρι και μετά από αρκετά ιατρικά τεστ η γυναίκα, που βρίσκεται στα 40 της, κατάφερε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης να μείνει έγκυος, ενώ μάλιστα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι περιμένει δίδυμα.

Η απίστευτη χαρά όμως του ζευγαριού μετατράπηκε σε σοκ και θλίψη, όταν μερικές εβδομάδες μετά η γυναίκα πέρασε μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι τα γενετικά προφίλ των εμβρύων δεν έχουν σχέση με αυτά των γονιών τους!

Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν εξαιτίας ενός σοβαρού λάθους τα έμβρυα ενός άλλου ζευγαριού είχαν τοποθετηθεί στη μήτρα της μέλλουσας μητέρας...

Η εφημερίδα Corriere della sera σε δημοσίευμά της φιλοξενεί διάφορες υποθέσεις σχετικά με το τραγικό λάθος.

Σε δηλώσεις τους στον ιταλικό Τύπο και οι δυο γυναίκες δηλώνουν εξοργισμένες για το πρωτοφανές λάθος, ενώ έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Έγινε η μικρότερη Βρετανίδα μαμά! Πόσο χρονών είναι; (photos)