FBI: Από τα μεγαλύτερα αρπακτικά στην ιστορία ο παιδεραστής καθηγητής

Ως «ένα από τα μεγαλύτερα «αρπακτικά» όλων των εποχών και αδίστακτο βιαστή ανηλίκων χαρακτηρίζει το FBI τον παιδεραστή καθηγητή, William James Vahey, που εργάστηκε και στη χώρα μας τη διετία 1978-80.
FBI: Από τα μεγαλύτερα αρπακτικά στην ιστορία ο παιδεραστής καθηγητής
1'

«Πρόκειται για ένα από τα πιο αδίστακτα αρπακτικά στην ιστορία αυτού του είδους των εγκλημάτων αν λάβουμε υπ όψιν μας τον αριθμό των θυμάτων, των εν δυνάμει θυμάτων και της θέσης εμπιστοσύνης που κατείχε. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αναζητούμε δικαιοσύνη επειδή έφυγε από τη ζωή», ανέφερε σε δηλώσεις της η Σόνα Ντάνλαπ, ειδική πράκτορας του FBI.

Πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας, εξάλλου, βρίσκονται στο Λονδίνο και εντείνουν τις έρευνες στο Southbank International School στο οποίο εργάστηκε ο Vahey από το 2009 έως το 2013.

Η όλη δράση του αποκαλύφθηκε από μια καθαρίστρια που εργαζόταν γι αυτόν όσο ζούσε και δούλευε στη Νικαράγουα. Η γυναίκα αυτή βρήκε και παρέδωσε στις αρχές στικάκι από τον υπολογιστή του παιδεραστή στο οποίο περιέχονταν φωτογραφίες τουλάχιστον 90 ανήλικων αγοριών ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Ο Vahey αυτοκτόνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έμαθε πως η αστυνομία είχε στα χέρια της τις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Με υπνωτικά χάπια «εξουδετέρωνε» τα θύματά του ο παιδεραστής καθηγητής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή