Γαλλία: Άλλη μια ερωμένη για τον Ολάντ

Καζανόβας αποδεικνύεται ο κατά τα άλλα ''πρόεδρος νορμάλ'' Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο... άτακτου ηγέτη στην ιστορία της χώρας του
Γαλλία: Άλλη μια ερωμένη για τον Ολάντ
2'

Έπειτα από τις φήμες για επισημοποίηση του ειδυλλίου του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ τον ερχόμενο Αύγουστο, το περιοδικό «Closer»- το οποίο ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει με φωτογραφικά ντοκουμέντα τα «πηγαινέλα» του Ολάντ πάνω στη βέσπα στην ερωτική του φωλιά με την ηθοποιό- αναρωτιέται σε σημερινό του άρθρο αν θα πρέπει να τον ανακηρύξει σε «βασιλιά των Καζανόβα».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια νέα αποκάλυψη-φωτιά για την ερωτική του ζωή. Η εφημερίδα «Le Parisien» αναφέρεται σε ένα άλλο ειδύλλιο του Γάλλου ηγέτη. Αυτό με τη σημερινή του σύμβολο σε θέματα αθλητισμού, τη γοητευτική δημοσιογράφο που παραιτήθηκε από το «Canal+» για να δεχθεί την πρόταση του Φρανσουά Ολάντ λίγο πριν από τον ανασχηματισμό, Ναταλί Ιανέτα.

Μια παλιά ιστορία

Η σχέση του Ολάντ με την Ιανέτα είναι μια «παλιά ιστορία» -όπως αναφέρει το «Closer»- που μετρά 12 χρόνια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Απρίλιο του 2002, όταν η Ιανέτα μαζί με άλλους συναδέλφους της διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων στο «Canal+». Τότε, γνώρισε τον Ολάντ ο οποίος βρισκόταν στη θέση του γενικού γραμματέα του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος. Αυτό που τους ένωσε αρχικά ήταν η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο αναφέρει το περιοδικό, ενώ η σχέση τους χαρακτηρίζεται από τον αρθρογράφο «παθιασμένη». Ωστόσο, το περιοδικό ξεκαθαρίζει πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, η 42χρονη δημοσιογράφος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, παραχωρώντας συνέντευξη στο «Paris Match», το περιοδικό που διευθύνει η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ. Η Ιανέτα μεταξύ άλλων, απάντησε στις επικρίσεις συναδέλφων της περί «προδοσίας», λέγοντας πως «δεν πρόδωσα κανέναν, απλώς ήθελα να κάνω κάτι άλλο στην καριέρα μου», ενώ πρόσθεσε: «Όταν σε καλεί ο Γάλλος πρόεδρος, δεν λες όχι».

Διαβάστε επίσης:

Ολάντ από τη Νορμανδία: «Η ελευθερία είναι ένας διαρκής αγώνας»

Γκαγιέ: Αποζημίωση 15.000 ευρώ από το «Closer»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή