Ρωσία: Η ενότητα δεν θα επισκιάσει τα συμφέροντά της

Την πεποίθησή του ότι η «η ενότητα δεν πρέπει να επισκιάσει» τα συμφέροντα της Ρωσίας», εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σεργκέι Ριάμπκοφ, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και μία ημέρα πριν τη συνάντηση της ομάδας των 5+1 στη Βιέννη.
1'

«Η Ρωσία έχει επαλειμμένα δηλώσει ότι η ενότητα σε πολιτικό επίπεδο έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά στα αποτελέσματα. Όμως η ενότητα δεν πρέπει να επισκιάσει τα υπόλοιπα», ανέφερε ο υπουργός στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ρία Νοβόστι.

«Όσο τίποτα δε θέτει σε κίνδυνο αυτά τα συμφέροντα, εμείς είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την ενότητα (της ομάδας των 5+1). Όμως ο βασικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Λοράν Φαμπιούς είχε ζητήσει την Τρίτη «η ενότητα των 5+1 να διατηρηθεί», αναφερόμενος για πρώτη φορά σε «διαφορές στην προσέγγιση» μεταξύ των Ρώσων και των άλλων χωρών που απαρτίζουν την ομάδα των 5+1( ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Κίνα, Γερμανία).

Διαβάστε ακόμα:

Σικάγο: Η γυναίκα που σκοτώνει με τη… γλώσσα της! (video)

Ουαλία: Συγκλονιστικός απεγκλωβισμός κοριτσιού από βράχια (vid+phs)

Ρωσία: Το σεξ με χορεύτρια των Μπολσόι τον έστειλε στο νοσοκομείο! (photos)

Φρικιαστικό έγκλημα πορνοστάρ για να «φτιαχτεί» σεξουαλικά! (video)

Ισραηλινοί βλέπουν τους βομβαρδισμούς στη Γάζα με ποπ κορν! (phs+vid)

Βοστώνη: Αυτοκίνητο τράκαρε με άλκη! (σκληρές εικόνες)

Ν. Αφρική: Προσπάθεια απαγωγής διδύμων on camera! (video)