Τουρίστας κόντεψε να σκοτωθεί σε νεροτσουλήθρα! (σκληρές εικόνες+βίντεο)

Ο Τζέιμι είπε ότι θυμάται μόνο την πισίνα γεμάτη αίμα!
Τουρίστας κόντεψε να σκοτωθεί σε νεροτσουλήθρα! (σκληρές εικόνες+βίντεο)
1'

Ένας Βρετανός τουρίστας παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε νεροτσουλήθρες της Ισπανίας όταν δεν άκουσε τον προειδοποιητικό ήχο για την επικίνδυνη στροφή. Αν και είχε ήδη ξαναπάει δύο φορές, ο 27χρονος λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο θαλάσσιο παιχνίδι.

Ο Τζέιμι στάθηκε μπροστά στην τσουλήθρα ύψους 33 μέτρων πριν κατρακυλήσει στο νερό. Στην τρίτη όμως στροφή δεν ακούστηκε ο προειδοποιητικός ήχος για την καταπακτή με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς.

«Ήταν η τρίτη φορά που είχα πάει σε αυτό. Όταν κλείνει η κάψουλα ακούγεται ένανς ήχος να χτυπάει, αλλά η τρίτη φορά δεν ακούστηκε καλά. Η καταπακτή δεν άνοιξε σωστά.»

«Όπως έπεσα αισθάνθηκα ότι διαλύθηκαν τα πόδια και τα χέρια μου και, στη συνέχεια,ένιωσα ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπό μου. Όταν έφτασα στο κάτω μέρος η πισίνα ήταν γεμάτη αίμα.»

Οι υπεύθυνοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν ασθενοφόρο ενώ φώναξαν ένα γιατρό για να του ράψει τα τραύματα. Ο διαχειριστής της πισίνας του πρόσφερε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον... ζωολογικό κήπο του πάρκου!

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Δείτε το βίντεο με την νεροτσουλήθρα

Διαβάστε επίσης: 9χρονος νίκησε τον καρκίνο γιατί ήθελε να πάει στο μπαλέτο! (pics)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή