Αυτοκίνητα ακροβατούν στο χείλος του γκρεμού! (pics)

Τα αυτοκίνητα έμειναν στο χείλος του γκρεμού όταν οι τρομερές πλημμύρες προκάλεσαν μία συγκλονιστική κατολίσθηση βράχων!
1'

Τα αυτοκίνητα έμειναν να κρέμονται στο χείλος του γκρεμού, ενώ ένα λεωφορείο γεμάτο με τρομοκρατημένους επιβάτες βρίσκεται παγιδευμένο στα μισά του δρόμου κάτω από την πλευρά του βουνού στην Τοκουσίμα της Ιαπωνίας.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, κανένας από τους επιβάτες δεν κινδύνεψε αν και ο μισός χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων πραγματικά πνίγηκε από τις σφοδρές καταιγίδες που ξέσπασαν και ανάγκασαν πάνω από 550.000 κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Τις τελευταίες ημέρες οι τροπικές καταιγίδες που σαρώνουν ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία, στοίχισαν τη ζωή σε 410 ανθρώπους στην Κίνα και 19 στο Νεπάλ, ενώ 150 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στην ανατολική Ινδία σώθηκαν από τους διασώστες μετά την κατολίσθηση στο Νεπάλ.

τΑυτόπτες μάρτυρες είπαν βράχια που αποκολλήθηκαν, μαζί με λάσπη, μπλόκαραν τη ροή του ποταμού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεχνητή λίμνη μήκους τριών χιλιομέτρων που πλημμύρισε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αρνίκο, ο οποίος συνδέει το Κατμαντού με το Θιβέτ.

Διαβάστε επίσης: Νεπάλ: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από κατολισθήσεις