Για κακούργημα κατηγορείται γιος πασίγνωστου ηθοποιού (pics)

Ο νεαρός είχε συλληφθεί τον Ιούνιο έπειτα από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του και βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.
Για κακούργημα κατηγορείται γιος πασίγνωστου ηθοποιού (pics)
1'

Στα «χνάρια» του πατέρα του, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βαδίζει ο 20χρονος Indio Downey, ο οποίος είχε συλληφθεί στα τέλη Ιουνίου έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών που βρήκαν στο αυτοκίνητό το, κοκαΐνη και τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία του κακουργήματος.

Ο νεαρός που σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών αλλά λόγω του ότι ήταν η πρώτη φορά, μπορούσε αυτόματα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο Ίντιι είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από λίγες ώρες με εγγύηση ενώ παλεύει εδώ και χρόνια με τους «δαίμονές» του.

Όπως είναι γνωστό και ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα «κακά παιδιά» του Χόλιγουντ, δίνοντας χρόνια μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Δυστυχώς υπάρχει κάποιο γενετικό στοιχείο στον εθισμό και ο Indio φαίνεται πως το κληρονόμησε. Η οικογένεια του τον στηρίζει και θα είμαστε στο πλάι του να τον βοηθήσουμε να γίνει ο άντρας που είναι ικανός να γίνει» είχε δηλώσει τότε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Το 1997, ο σταρ του Χόλιγουντ είχε φυλακιστεί για έξι μήνες στις φυλακές του Λος Άντζελες για παραβίαση της αναστολής του ενώ ο ίδιος έχει δώσει μάχη για τον εθισμό του.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Της απαγόρευσαν να θηλάσει το μωρό της! (pics)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή