Ο πιο ηλικιωμένος άντρας είχε... πεθάνει πριν 30 χρόνια!

Όταν κάποιοι φίλοι του πήγαν να του ευχηθούν για τα 111α γενέθλιά του, τον βρήκαν... μουμιοποιημένο στο κρεβάτι του. Ευτυχώς είχε έναν... μάλλον ήσυχο θάνατο.
1'

Όλοι πίστευαν ότι ο Κάτο ήταν ο πιο ηλικιωμένος άντρας στο Τόκιο και πως φέτος θα έκλεινε τα 111α γενέθλια του.

Όμως κάτι περίεργο συνέβαινε εδώ και καιρό αφού οι αρχές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του στις αρχές του έτους. Η οικογένεια του όμως έδιωξε τους ανθρώπους λέγοντας ότι ο παππούς αναπαυόταν εκείνη τη στιγμή.

Το ίδιο σχεδόν συνέβη όταν πρόσφατα στα γενέθλια του, κάποιοι γνωστοί θέλησαν να τον τιμήσουν και τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του που ζούσε με την οικογένεια του.

Η εγγονή του όμως είπε ότι ο παππούς και πάλι... αναπαύεται και δε θέλει να δει κανέναν!

Οι αρχές μπήκαν τελικά στο σπίτι για να ερευνήσουν το περιστατικό και είδαν τον Κάτο να είναι ξαπλωμένος, με την πιτζάμα του και σκεπασμένος με μία κουβέρτα. Ήταν επίσης και... μουμιοποιημένος αφού είχε πεθάνει πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια όπως δήλωσαν οι αξιωματικοί.

Τα παιδιά του είπαν ότι δεν είναι νεκρός αλλά έχει ζητήσει να μείνει μόνος στο δωμάτιο για να γίνει ένας ζωντανός... Βούδας!

Η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να πάρει τη σύνταξη του που μετά από τόσα χρόνια έφτασε τα 120.000 δολάρια δεδομένου ότι ο άμοιρος ο Κάτο, ήταν χήρος.

«Η οικογένεια γνώριζε ότι ο παππούς είχε πεθάνει αλλά δεν έκαναν τίποτα γι αυτό. Είναι πραγματικά περίεργο» δήλωσε ανώτατος αξιωματικός.

Δεν το λες και περίεργο...

Διαβάστε επίσης: Πτήση καθυστέρησε δύο ώρες για να στεγνώσει η... κόλλα στο φτερό!