Νέο μακελειό στην Ονδούρα: Έσφαξαν οικογένεια

Σφαγιασμένα, μέσα στο σπίτι τους στη Λα Λίμα της βόρειας Ονδούρας, βρέθηκαν πέντε μέλη μιας οικογένειας.
Νέο μακελειό στην Ονδούρα: Έσφαξαν οικογένεια
1'

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Prensa, τα θύματα είναι μια μητέρα 47 ετών, οι τρεις κόρες της, 16 ως 23 ετών, και η 9χρονη εγγονή της, ενώ ένα ακόμη κορίτσι 11 ετών βρέθηκε τραυματισμένο.

Ο πατέρας ανακάλυψε το λουτρό αίματος όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, ανέφερε η εφημερίδα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το μακελειό αυτό σημειώθηκε μερικές ημέρες αφότου ανακαλύφθηκαν δολοφονημένες και θαμμένες η 19χρονη Μις Ονδούρα Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιός και η μεγαλύτερη αδελφή της Σοφία Τρινιδάδ.

«Το αγόρι της Σοφίας Τρινιδάδ είναι ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία των δύο γυναικών», δήλωσε αξιωματούχος, επιβεβαιώνοντας πως συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο που κατηγορείται για συνέργεια, την περασμένη Τρίτη.

Η Ονδούρα, με 90,4 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κατοίκους το 2012, θεωρείται η πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου, εξαιρουμένων των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC).

Μέσα σε μια επταετία μάλιστα – βάσει των στοιχείων από το Παρατηρητήριο Βίας του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Ονδούρας - ο αριθμός των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί στη χώρα αυξήθηκε κατά 263%...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή