Σύλληψη μέσω... Facebook

Όταν ο καταζητούμενος Λόγκαν Τζέιμς έγραφε στη σελίδα της αστυνομίας του Γκουέντ της Ουαλίας στο Facebook «πιάστε με αν μπορείτε», πιθανότατα δεν φανταζόταν ότι λίγες ώρες αργότερα θα βρισκόταν στη φυλακή.
Σύλληψη μέσω... Facebook
1'

Ο 19χρονος είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση επειδή διέπραξε επίθεση με μαχαίρι και αφέθηκε ελεύθερος στις 6 Φεβρουαρίου, όταν και εξέτισε την ποινή του.

Ανάμεσα στους όρους της αποφυλάκισής του ήταν να παρουσιάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ωστόσο, μία μόλις εβδομάδα αργότερα, ο Τζέιμς παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, με αποτέλεσμα οι αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Η τοπική αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες του 19χρονου στη σελίδα της στο Facebook, με τον... καταζητούμενο να σχολιάζει μάλιστα «πιάστε με αν μπορείτε».

Ο Τζέιμς ενδεχομένως να πίστευε πως δεν θα γίνει αντιληπτός, ωστόσο με το σχόλιό του πρόδωσε τη σελίδα του στο Facebook, με την αστυνομία να εντοπίζει ευκολότερα τα ίχνη του.

Ο θρασύς νεαρός συνελήφθη την Κυριακή, με τις αρχές να τονίζουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πηγή αποδεικτικών στοιχείων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή