Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δήμων Θεοδοσίας και Ασπροπύργου

Οι δημοτικές Αρχές του δήμου της Θεοδοσίας στην Κριμαία και του Ασπρόπυργου Αθηνών υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.
1'

Το σχετικό έγγραφο υπεγράφη από την επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου της ιστορικής πόλης στη χερσόνησο της Κριμαίας, Σβετλάνα Γκεφτσούκ και τον δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου της ελληνικής πόλης κατά το διάστημα 18-21 Φεβρουαρίου.

Το πρωτόκολλο προβλέπει τη συνεργασία σε σειρά τομέων, μεταξύ των οποίων οι οικονομικές και οι τουριστικές σχέσεις, δήλωσε στο πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Σεπετκόφ.

«Είναι μια επίσημη και όχι ιδιωτική επίσκεψη, η οποία δηλώνει ότι ο ελληνικός λαός έχει την ανάγκη να είναι φίλος με τη Ρωσία, να εγκαθιδρύει αδελφικές σχέσεις με τις περιφέρειές της» σημείωσε ο Ν. Σεπετκόφ, προσθέτοντας ότι οι δημοτικές Αρχές της Θεοδοσίας σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ανταποδοτική επίσκεψη στον Ασπρόπυργο.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις