Ιστορικό βίας στην οικογένεια του μακελάρη του Τσάρλεστον

Ο 21χρονος Ντίλαν Ρουφ, ο οποίος σκότωσε εννέα ανθρώπους μέσα σε μια ιστορική εκκλησία μαύρων της Νότιας Καρολίνας προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορικό βίαιας συμπεριφοράς.
Ιστορικό βίας στην οικογένεια του μακελάρη του Τσάρλεστον
1'

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (20/6) η Daily Mail ο πατέρας του δράστη συνήθιζε να ξυλοφορτώνει τη μητριά του και όταν αυτή τελικά τον χώρισε είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθεί. Η Paige Mann η πρώην σύζυγος του 52χρονου Franklin Bennett Roof είχε καταθέσει σε δικαστήριο ότι ο πατέρας του δράστη χρησιμοποιούσε ψυχολογική βία για να χειριστεί την ίδια και τελικά και σωματική για να επιτύχει τον έλεγχο που ήθελε πάνω στους άλλους.
Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 21χρονος πιστεύεται ότι του το είχε αγοράσει ο πατέρας του. Η μητριά του πάντως είχε καταγγείλει ότι στα 10 χρόνια που έμεινε στην οικογένεια ήταν μια πραγματική φυλακή για εκείνη, αφού ο πατέρας του δράστη απαιτούσε να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρισκόταν και τι κάνει. Μετά το διαζύγιό τους, ο Ντίλαν ουσιαστικά έχασε κάθε ευκαιρία που είχε σε μια κανονική οικογενειακή ζωή. Ο πατέρας του έλειπε πολλές μέρες την εβδομάδα από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ο 15χρονος τότε άρχισε να κάνει απουσίες στο σχολείο το οποίο και τελικά παράτησε. Προτιμούσε να παίρνει ναρκωτικά και να παίζει video games στο σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή