Την πούλησε για λίγη... βενζίνη!

Πούλησε 15χρονο κορίτσι για σεξ, για να βάλει...
1'

Πούλησε 15χρονο κορίτσι για σεξ, για να βάλει βενζίνη, αξίας 100 στερλινών στο αυτοκίνητό του !

Η απίστευτη εκδοχή και όμως βάσιμη, όπως φαίνεται από τα στοιχεία, ακούστηκε σε Βρετανικό δικαστήριο που αυτές τις μέρες δικάζει 9 Ασιάτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν 55 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η εμπορία γυναικών και ο βιασμός, που διέπραξαν την περίοδο από το 2007 έως το 2009, με θύματα έφηβες, από 12 έως 16 ετών.

Ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Tanveer Ahmed, γνωστός σαν «Τ» στα μικρά κορίτσια, πούλησε μια 15χρονη κοπέλα σε εργαζόμενους σε εστιατόριο για να κάνουν σεξ μαζί της.

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στο ακροατήριο, έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του, προκειμένου να βάλει βενζίνη για να πάει στο σπίτι του και για να ξεπληρώσει χρέη του από τζόγο.

Οι επτά έφηβες, που είναι τα θύματα των κατηγορουμένων, είπαν ότι για να τις δελεάσουν και να τις παγιδεύσουν σε ένα καταστροφικό κόσμο, τους έδιναν ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η 15χρονη, όπως αναφέρει η Daily Mail, υποστήριξε ότι ο Ahmed κέρδισε περίπου 100 στερλίνες από την πώλησή της, καθώς επίσης και ότι τον άκουσε να διαπραγματεύεται την τιμή για εκεινη, προσθέτοντας ότι είδε τα χρήματα να παραδίδονται.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι έμεινε έγκυος - κράτησε το μωρό -από έναν από τους άνδρες, στους οποίους πουλήθηκε, ενώ στους αστυνομικούς είχε καταγγείλει ότι ο Ahmed της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ και ότι είχε πολύ συχνή σεξουαλική επαφή με αυτόν σε πολλές τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων και στο σπίτι της θείας του.

Η δίκη συνεχίζεται.