Η πρώτη φωτογραφία του οδοντιάτρου μετά τη δολοφονία του Σεσίλ (photo)

Παρά την διεθνή κατακραυγή προς το πρόσωπό του, ο δολοφόνος του εμβληματικού λιονταριού της Ζιμπάμπουε, Ουόλτερ Πάλμερ κάνει περιπάτους ξέγνοιαστος.

Η πρώτη φωτογραφία του οδοντιάτρου μετά τη δολοφονία του Σεσίλ (photo)
1'

Στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Δρ. Ουόλτερ Πάλμερ, τον οδοντίατρο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τον περασμένο μήνα, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι σκότωσε το αγαπημένο λιοντάρι της Ζιμπάμπουε, τον 13χρονο Σεσίλ.

Ο Πάλμερ, χωρίς κυνηγετική αμφίεση αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε να κάνει περίπατο κοντά στην περιοχή Ίντεν Πρέρι της Μινεσότα την περασμένη Κυριακή.

Αμέσως μετά το σκάνδαλο, ο οδοντίατρος εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αποφεύγοντας να μιλήσει δημόσια σε κάμερες και δημοσιογράφους, ωστόσο έστειλε μια επιστολή στην οποία ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν ήξερα ότι το λιοντάρι ήταν διάσημο (!)

Η φωτογραφία του Πάλμερ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον ιστότοπο Daily News μία μέρα μετά από την είδηση ότι το οδοντιατρείο που δολοφόνου του Σεσίλ, που παρέμενε κλειστό λόγω των άσχημων κριτικών, άνοιξε ξανά και λειτουργεί κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή