Ήθελε να αυτοκτονήσει και τον… έσωσε ο Ερντογάν! (photo+video)

Ένα άνθρωπος που ήθελε να αυτοκτονήσει από την γέφυρα του Βοσπόρου, στη Κωνσταντινούπολη, σώθηκε σήμερα από την… αποφασιστική παρέμβαση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ήθελε να αυτοκτονήσει και τον… έσωσε ο Ερντογάν! (photo+video)
1'

Ο απελπισμένος άνδρας ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά εκείνη τη στιγμή για καλή του τύχη, πέρασε από το σημείο η αυτοκινητοπομπή του Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις αναφορές της τουρκικής προεδρίας, ο Τούρκος πρόεδρος παρατήρησε το 30χρονο απελπισμένο άνδρα και αμέσως έδωσε διαταγή σε δυο άνδρες ασφαλείας του να τον αποτρέψουν από την αυτοκτονία, ενώ αμέσως τον οδήγησαν στο όχημα που βρισκόταν ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Ερντογάν συνομίλησε με τον επίδοξο αυτόχειρα (ενώ την ίδια ώρα μιλούσε και στο κινητό του) και τελικά τον έπεισε να μην προβεί στο απονενοημένο. Ο 30χρονος τον ευχαρίστησε και του φίλησε και το χέρι.

Βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό κυκλοφόρησαν ευρύτατα στο τουρκικό Διαδίκτυο, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Η παρέμβαση του Ερντογάν υπέπεσε ταχύτατα στην προσοχή ξένων ΜΜΕ, τα οποία δεν άργησαν να μεταφέρουν με... πολλές επιφυλάξεις το περιστατικό -όπως ενδεικτικά γράφει το γερμανικό Spiegel, «το αν η ιστορία έχει όπως την "πουλά" ο τούρκος πρόεδρος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί».

Το περιοδικό δεν παραλείπει επίσης να σημειώσει (μάλλον με σαρκασμό) την επισήμανση του τουρκικού προεδρικού γραφείου πως καθοριστική ήταν η «φημισμένη ρητορική δεινότητα» του τούρκου προέδρου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή