Συναγερμός: Εξαφανίστηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια - Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει

Έρευνες στα περίχωρα του Σικάγο, προκειμένου να εντοπίσει την τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ, αλλά και να εξακριβώσει αν είναι καλά στην υγεία της, πραγματοποιεί η αστυνομία του Ουιλμέτ.

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια - Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει
2'

Η 49χρονη Ιραλνδή αγνοείται από νωρίς χθες (15/5) την Κυριακή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έφυγε από την περιοχή Ουιλμέτ για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στις 6 το πρωί τοπική ώρα.

sinead3

Έκτοτε δεν έχει επιστρέψει, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία εκφράζει φόβους ακόμα και για τη ζωή της.

sinead5

Όπως μεταδίδει μάλιστα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, άγνωστο πρόσωπο τηλεφώνησε στις αρχές εκφράζοντας ανησυχία για το αν είναι καλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο, η Ο' Κόνορ χρειάστηκε να λάβει ιατρική βοήθεια μετά την ανάρτηση ενός μηνύματος στο λογαριασμό της στο Facebook βάσει του οποίου είχε λάβει υπερβολική ποσότητα ουσιών.

sinead

Επίσης, νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο ηθοποιός Αρσένιο Χολ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Ο΄ Κόνορ αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τραγουδίστρια τον είχε κατηγορήσει ότι εφοδίαζε για χρόνια με ναρκωτικά τον Πρινς, ο θάνατος του οποίου τη 12η Απριλίου είχε πυροδοτήσει τις φήμες ότι επήλθε από υπερβολική δόση.

Ο Πρινς, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως την 21η Απριλίου σε ηλικία 57 ετών, είχε γράψει το πλέον εμβληματικό τραγούδι της, «Nothing Compares 2 You»…

Αίσθηση, τέλος, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στο τελευταίο μήνυμά της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδοποιός φαίνεται πως ζητά από το γιο της να πάει στο δικαστήριο την Τρίτη για να αναλάβει την επιμέλεια του αδελφού του.

Sinead OConnor

Δεν έχουν διευκρινιστεί πάντως οι λόγοι για τους οποίους η τραγουδίστρια βρισκόταν στις ΗΠΑ, ωστόσο πρόσφατα η ίδια επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διαφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάσει της ταυτότητας του φύλου τους.

Η καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι υπήρξε θύμα σεξουλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί, ενώ είχε επικρίνει με δριμύτητα την καθολική Εκκλησία για το θέμα της προστασίας των ανηλίκων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή