Σταρ της TV εκβιάζεται μέσω Twitter

Ένας Βρετανός σταρ της τηλεόρασης, ο Ντάνκαν Μπανατάιν, υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει 50.000 λίρες σε όποιον «σπάσει τα χέρια»...
1'

Ένας Βρετανός σταρ της τηλεόρασης, ο Ντάνκαν Μπανατάιν, υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει 50.000 λίρες (57.000 ευρώ) σε όποιον «σπάσει τα χέρια» ενός άνδρα που απειλούσε την κόρη του. Οι εκατέρωθεν απειλές έλαβαν χώρα στο Twitter, όπως αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος.

Ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος είναι επίσης επιχειρηματίας και συγγραφέας, άρχισε να δέχεται εκβιαστικά μηνύματα από έναν άγνωστο, ο οποίος ζητούσε 35.000 λίρες για να μην «αρπάξει» την 25χρονη κόρη του, Χόλι.

Ο τηλεοπτικός σταρ απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Προσφέρω 25.000 λίρες ως αμοιβή σε όποιον αιχμαλωτίσει τον δειλό που αυτοαποκαλείται @YuriVasilyev_ και τα διπλά αν τα χέρια του είναι σπασμένα». «Σοβαρά μιλάω. Πιστεύω ότι βρίσκεται στη Μόσχα», κατέληγε το μήνυμα.

Λίγο αργότερα ακολούθησε άλλο μήνυμα, καθώς το πρώτο σβήστηκε, που έλεγε «Οκ, 30.000 λίρες σε όποιον δώσει πληροφορίες για την σύλληψή του».

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και υποστηρίζει ότι πράγματι η ηλεκτρονική διεύθυνση του άγνωστου φέρεται να προέρχεται από τη Ρωσία.