Ποιο είναι το μυστικό «όπλο» του Τραμπ κατά της Χίλαρι; - Μια πρώην ερωμένη...

Ξεφεύγει για μια ακόμη φορά η προεκλογική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μία από τις πολλές κατακτήσεις του «άτακτου» πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον
Ποιο είναι το μυστικό «όπλο» του Τραμπ κατά της  Χίλαρι; - Μια πρώην ερωμένη...
2'

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ο τελευταίος απείλησε ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς, την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον. Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του '70, γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος «δεν την προσκάλεσε επίσημα». Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον «τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα».

«Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν. Ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο», σχολίασε ο Ρόμπι Μουκ, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Κλίντον μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN.

Η «απειλή» του Τραμπ ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα.

«Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο Βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς», έγραψε στο Twitter, ο Τραμπ.

Η υπόθεση της Τζένιφερ Φλάουερς δεν στάθηκε αρκετή για να χάσει τις προεδρικές εκλογές ο Μπιλ Κλίντον το 1992. Τότε, ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, όμως μερικά χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της μία φορά, το 1977. Η ίδια πάντως, σε ένα βιβλίο που έγραψε, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή