Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα

Τουλάχιστον ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκε κατά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν οι Ισραηλινοί στη Λωρίδα της Γάζας, τα ξημερώματα...

1'

Τουλάχιστον ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκε κατά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν οι Ισραηλινοί στη Λωρίδα της Γάζας, τα ξημερώματα.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Χαμάς, η επιδρομή σημειώθηκε ανατολικά τη πόλης της Γάζας. "Πληροφορηθήκαμε το θάνατο του μάρτυρα Μούσα Στάουε, 29 ετών, που υπέκυψε στα τραύματά του τη νύχτα, μετά τα πυρά που εδέχθη κατά την ισραηλινή επιδρομή", δήλωσε ο ίδιος.


Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι επίσης επτά Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά τις ολονύχτιες ισραηλινές επιδρομές που έγιναν εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο της Χαμάς.


Είχε προηγηθεί η ρίψη ρουκέτας τύπου Γκραντ από Παλαιστίνιους εναντίον της Μπερσέβα, της κύριας πόλης της ισραηλινής ερήμου Νεγκέβ, στο νότο της χώρας.


Η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη μετά και την έγκριση της ισραηλινής κυβέρνησης για την ανέγερση 277 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή