Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί αυτή τη φορά τη Βρετανία: Βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολέμου

Στον απόηχο προηγούμενων δηλώσεων του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν, που απείλησε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά αν δεχτεί απειλή από τις ΗΠΑ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί αυτή τη φορά τη Βρετανία: Βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολέμου
1'

Νέες απειλές από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος προειδοποιεί τη Βρετανία ότι οι δύο χώρες βρίσκονται «στα πρόθυρα πολέμου», σύμφωνα με τη Sun.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Pak Yun Sik δήλωσε ότι: «η κατάσταση στη κορεατική χερσόνησο είναι στο χείλος του πολέμου, εξαιτίας των ασταμάτητων στρατιωτικών επιχειρήσεων από τους Αμερικανούς και τους Νοτιοκορεάτες που στοχεύουν εμάς». «Τώρα θέλει να συμμετάσχει και η Βρετανία, στέλνοντας τα μαχητικά Typhoon. Αυτή είναι μια εχθρική κίνηση», πρόσθεσε.

«Η Βρετανία ισχυρίζεται ότι η άσκηση αυτή δεν έχει στόχο εμάς, όμως οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα λένε ότι η άσκηση στοχεύει σε πιθανό χτύπημα ενάντια στις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις» τόνισε.

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος του βορειοκορεατικού υπουργείου Άμυνας προειδοποίησε τη Βρετανία να μη συνεχίσει αυτή την τακτική και «να αποχωρήσει από τις επιθετικές στρατιωτικές ασκήσεις αμέσως».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα